Heatbud logo
TOP CHARTS
BLOG POSTS
SEARCH
HELP CENTER
LOGIN / SIGNUP
decor Visit zone home page
Open Zone
Favorite
< Previous Post
> Next Post
Create Post in this Zone
Create a new Zone
MY ZONES
Login to favorite zones.
TOP ZONES+
 • Business
     
 • Analytical Market Research Report
     
 • MarketResearch
     
 • Market ResearchNest
     
 • AlgoroReports
     
 • Trendy Women Tops That Will Help You To Improve
     
 • eMarketOrg.com
     
 • My Zone
     
 • Politics
     
 • 24 Market Reports
     
 • Car Accessories
     
 • Health
     
 • Industry Research Forcast
     
 • Singing Bowls
     
 • Panda Antivirus Support
     
 • College
     
 • Sleep Apnea
     
 • Yada Yada Yada
     
 • Market Research Report
     
 • Research Trades Business Report
     
 • The Choice Within Me
     
 • 1888pressreleases
     
 • Defence
     
 • Chemical
     
 • Beauty & Fashion
     
Join the Social Blogging revolution!
*** This post has not yet been published. ***
.
by
Share Blog Post by URL Like Heatbud on Facebook
UNIQUE VIEWS   +   UP VOTES Vote Up   -   DOWN VOTES Vote Down   +   COMMENTS Comments   =   HEAT INDEX What is Heat Index?

Jogi online szerencsejáték Ontarioban: Hónapokkal később

Kanada online szerencsejáték-színtere már régóta egy hatalmas szürke zónában létezik. Az Egyesült Államokkal ellentétben Kanada soha nem próbálta aktívan mikro-irányítani állampolgárai online fogadási gyakorlatát, amíg a fogadóhelyek offshore vagy legalábbis Kanadán kívül voltak. Ennek ellenére a kanadai tartományok több millió dollárnyi bevételtől estek el, mivel hagyták, hogy a kanadai dollárokat offshore-ba szállítsák. Emellett akaratlanul is veszélynek tették ki polgáraikat azzal, hogy megengedték nekik, hogy szabályozatlan fogadóirodákat használjanak, és nem biztosítottak biztonságosabb, állami irányítású szolgáltatásokat.

Mindez azonban 2022. április 4-én megváltozott, amikor Ontario lett az első tartomány, amely új módon szabályozta az online sportfogadást, az online pókert és a kaszinójátékokat.

Hogyan jött ez létre?

A Legfelsőbb Bíróság kimondta, hogy a PASPA, az amerikai sportfogadást tiltó szövetségi törvény alkotmányellenes. A döntés 2018 májusában született, és mélyreható hatással volt a kanadai szerencsejáték-tájképre.

2018 óta több tucat amerikai joghatóság engedélyezte a sportfogadást, és ezzel egy több milliárd dolláros iparágat indított el. A Bloomberg szerint az amerikai sportfogadók által havonta fizetett teljes összeg 2018 júniusában 310 millió dollár volt. A tranzakciók 2021 októberétől több mint hússzorosára, havi 7 milliárd dollárra nőttek. Az olyan államokban, mint Michigan és New York elért siker kulcsfontosságú volt Ontario és a Kanadai Szerencsejáték Szövetség számára.

A Kanadai Szerencsejáték Szövetség lobbizott a kormánynál, hogy engedélyezzék az egyszeri sportfogadást a tartományokban. Az indítvány sikeres volt, és 2019 szeptemberétől mind a tizenhárom tartomány és három terület kínál valamilyen formában legális sportfogadást, általában lottón keresztül. Történelmileg azonban az "állami" online sportfogadás és póker meglehetősen korlátozott volt. A sportfogadással a játékosok nem játszhattak parlay-t vagy nem kötögethettek vonalakat. Ennek oka a korábbi jogszabályok nyelvezete volt, amely illegálissá tette egynél több fogadás összekapcsolását egy másikkal, hogy csökkentse a nyerési esélyt, de drasztikusan növelje a nyereményt.

Az online póker és a kaszinójátékok nem szerepeltek a korábbi törvényekben, és bár nem voltak kifejezetten illegálisak, nem voltak szabályozottak vagy hivatalosan legálisak sem.

Ontario számára, ahol 15 millió potenciális online pókerjátékos van, a tét nagy volt, és most az online póker és a sportfogadás hivatalosan szabályozott és legális, ami az ontari iGamerek számára további védelmi szintet jelent.

Azok, akik legálisan szeretnének pókerezni vagy online kaszinójátékokat játszani Ontarióban, itt megtehetik.

1. Az online szerencsejátékok legalizálása Ontarióban pozitív hatással volt a gazdaságra

Az online szerencsejáték 2022 áprilisában történt legalizálása óta Ontario pozitívan hatott a gazdaságára. Ennek oka, hogy a kanadai dollárok Kanadán belül maradnak, szemben azzal, hogy digitálisan elküldik őket az éterbe, ahol az amerikai államok vagy más országok kaszálnak.

2. Az online szerencsejáték munkahelyeket teremtett és adóbevételeket generált

Az online szerencsejátékok ontariói legalizálása óta számos munkalehetőség jött létre. Arról nem is beszélve, hogy a kormány is részesült az online szerencsejátékokból származó adóbevételekből.

Volt némi visszhang a kaszinóföldtulajdonosok részéről, akik úgy vélték, hogy az online szerencsejáték legalizálása elvenné a fizikai kaszinó munkahelyeket. Sok más kaszinótulajdonos azonban előállt, és nem értett egyet, mondván, hogy ez megnyitotta az ajtót az IT, a webfejlesztés, az alkalmazáskészítés és a kiberbiztonság területén a további munkahelyek előtt. Lényegében a kaszinók létrehozhatják saját online fogadási termékeiket, és sokkal több munkahelyet teremthetnek, mint amennyi elveszne.

3. A fogyasztóknak is jót tett, akiknek több lehetőségük és jobb ügyfélszolgálatuk van.

Az online szerencsejáték a fogyasztóknak is előnyére vált, akiknek ma már több lehetőségük van, mint valaha. Jobb az ügyfélszolgálatuk is, és nem kell kockáztatniuk, hogy a gátlástalan offshore fogadási oldalak nem fizetnek. Kevés jogorvoslati lehetősége van, ha egy offshore kaszinó úgy dönt, hogy nem akarja kifizetni a nyereményét. Ezért kell tehát a szabályozónak gondoskodnia arról, hogy a szerencsejátékosok csak a legjobb legális kaszinókat használják.

Az online szerencsejátékok másik előnye, hogy több lehetőséget kínálnak, mint a hagyományos, téglaépítésű kaszinók. Az online kaszinók például gyakran szélesebb játékválasztékkal rendelkeznek, mivel a játéktér nem jelent problémát.

4. Azonban még mindig van néhány aggály, amivel foglalkozni kell

Bár az online szerencsejáték számos előnnyel jár, még mindig van néhány aggály, amellyel foglalkozni kell. Az egyik fő aggály a személyes adatok sebezhetősége.

Egy másik aggodalom az, hogy a kiskorúak szerencsejátéka problémává válhat. Voltak olyan esetek, amikor kiskorúaknak engedélyezték a szerencsejátékot a weboldalakon, ha életkorukat hazudták. Ez később problémákhoz vezethet.

Forrás

Összefoglalva, még csak néhány hónap telt el azóta, hogy az online szerencsejátékot legalizálták Ontarióban, de úgy tűnik, hogy ez a szerencsejáték itt van, hogy maradjon. Bár néhány aggályt még meg kell oldani, összességében pozitív tapasztalatot jelentett a fogyasztók, a vállalkozások és az ontariói kormány számára. A több lehetőség, a jobb ügyfélszolgálat és a nagyobb biztonság miatt az online szerencsejáték még népszerűbbé válik Ontarióban az elkövetkező hónapokban és években.

Kapcsolódó források:

https://celtindependent.com/advert/263445/
http://wp.alfboss.com/question/49103/
https://5inchandup.com/forums/topic/203355/?swcfpc=1
http://eventyrcraft.net/index.php?threads/162849

Comments:
  
No comments yet.
 
Post a Comment:
Related Posts:
 
 
By using our site, you acknowledge that you have read and understood our Cookie Policy, Privacy Policy and Terms of Service. GOT IT