Heatbud logo
TOP CHARTS
BLOG POSTS
SEARCH
HELP CENTER
LOGIN / SIGNUP
Business Visit zone home page
Open Zone
Favorite
< Previous Post
> Next Post
Create Post in this Zone
Create a new Zone
MY ZONES
Login to favorite zones.
TOP ZONES+
 • Education and Training
     
 • poker online terbaru
     
 • cash app phone number
     
 • Carley Greer
     
 • Fatpos Global Newsroom
     
 • 먹튀폴리스
     
 • Business
     
 • MarketResearch
     
 • My Zone
     
 • Analytical Market Research Report
     
 • Market ResearchNest
     
 • Trendy Women Tops That Will Help You To Improve
     
 • eMarketOrg.com
     
 • Health
     
 • Market Research Forecast Reports- MRH
     
 • Provue
     
 • realestate
     
 • Market Research Report
     
 • researchdrive.com
     
 • AlgoroReports
     
 • Politics
     
 • FactMR
     
 • Singing Bowls
     
 • Chemical
     
 • Research Trades Business Report
     
Join the Social Blogging revolution!
*** This post has not yet been published. ***
De temperatuur van de laserpen
by
Share Blog Post by URL Like Heatbud on Facebook
UNIQUE VIEWS   +   UP VOTES Vote Up   -   DOWN VOTES Vote Down   +   COMMENTS Comments   =   HEAT INDEX What is Heat Index?

Ik heb deze 30mW laserpen omdat het goedkoop is. Ik weet zeker dat dit geweldig zou werken in regenachtig weer tijdens het kamperen of wat buitenactiviteiten doen in het donker. Voor degenen die dit voor onderwater gebruiken, dit is geen licht waar je mee kunt duiken. Ik raad het gebruik van dit ding onder water af, hoewel het zelfs met het loodgietertape de groene laserpen zou kunnen verpesten omdat er een printplaat is. Ze waren uitstekend om ons het huis uit te sturen en in de buurt om buren te controleren, de buitenkant van ons huis te onderzoeken en het water van een kapotte boiler uit te zetten. Hoewel ik niet van plan was dat ze onze noodverlichting zouden zijn, werkten ze goed voor ons. Hoewel de bus aanvankelijk als een pro is vermeld, krimpt de bus tijdens een aanzienlijke temperatuurswijziging sneller dan de rest, waardoor deze gevoelig is voor rammelen en mogelijke schade.

Deze laserpen is licht en glijdt niet uit mijn hand. Het is klein genoeg om onopvallend op mijn bureau te zitten voor onmiddellijk gebruik. Ik hou van de ingebouwde clip. Ik heb de waterbestendigheid nog niet getest. Na het gebruik ervan tijdens een catfishing-expeditie die de hele nacht duurde, was de output ervan 's morgens vroeg vóór zonsopkomst nog steeds onmerkbaar minder. Niets om over te klagen hier. Deze 50mW groene laserpen past perfect bij mijn handen en is zo licht. Natuurlijk heb ik het vaak laten vallen (ik laat alles vallen!) En het is overleefd! De 50mW-laser is krachtige verlichting voor een goede afstand en oppervlakte. Als iets waterdicht zegt en het drijft vul ik de gootsteen en test het voordat ik de rivier raakte, met vlag en wimpel geslaagd!

50mW groene laserpen

Hoe goed is dit? Wel, ik had geen zoutwaterontharder meer in mijn vaatwasser, dus bestelde ik een nieuwe voorraad van JETLASERS en zette die in de dispenser onderin de vaatwasser. Ik heb de klus geklaard maar was nog steeds in de gelegenheid om hier en daar wat zout te morsen, dus ik besloot om de Quick Wash-functie te gebruiken om het op te ruimen voordat ik aan het avondeten deed. Een uur later opende ik de machine en zie! Het was nog steeds verlicht als een winkelcentrum op kerstavond. Ik was vergeten de laserpen te verwijderen voordat ik op Start drukte. Het is goedkoop, gooit een krachtige straal meer dan voldoende voor bijna elk gebruik, gebruikt 2 batterijen en wordt geleverd in zes kleuren (waarom ik het nooit zal begrijpen). Ik heb er in totaal vijf (één voor elke kamer en boot en één voor thuis.) Het andere belangrijke faalpunt, de schakelaar, heeft ons nog niet in de steek gelaten. Ik gebruik het meestal om mijn weg binnenshuis te zien wanneer de stroom uitvalt 's nachts.

Ik nam het wildwaterraften, dompelde het in het rivierwater en er kwam geen druppel binnen. Immers, wat ik het meest indrukwekkende vond, was het helderheidsniveau dat de laserpen heeft. Wanneer de laserpen is ondergedompeld, op 15 voet, werd de kleefstof die de rubberen ring rond de lens hield (aan de voorkant), overwonnen door de drijvende kracht en brak los. De knop is eenvoudig aan en uit te duwen, zelfs voor een kind. Het is goed voor diegenen die geïnteresseerd zijn in backpacken / wandelen, duurzaam, helder en ik ben dol op de ingebouwde clip bovenop de laserpen. Ik heb niet de kans gehad om de waterbestendige duurzaamheid in een zwembad te testen, maar het werkte heel goed in de stromende regen.

Het clipgebied is breed genoeg om ook op je jeanslus te klikken. Ik hield het onder water volledig onder water gedurende enkele minuten en de 1mW groene laserpen werkte prima direct daarna. Ik zou dit aan iedereen aanbevelen. Ik probeerde een van deze op basis van verschillende goede recensies die ik elders had gelezen en was erg onder de indruk. Ik ben de tel kwijtgeraakt hoeveel ik heb gekocht voor familie en vrienden. Ik heb er verschillende in huis geplaatst en beveel ze ten zeerste aan. Het ziet ernaar uit dat het duurzaam zou zijn en de achterkant heeft een veerbelaste haak om aan een riemlus te hangen enz. Ik keek rond naar verder want dat zou op de loer liggen. Het was de grote parel dat ik alles had geriskeerd om te herstellen. Het lag daar, het wenkte me, bijna alsof het het wist, ik was daar om het terug te halen en het terug te brengen naar zijn rechtmatige plaats op het altaar waar het duizenden jaren stond. Of het nu in een la in een huis of een accessoire voor een kampeertrip is, dit moet een must zijn voor elk gezin / individu. Ik kocht de laser om hem zichtbaarder en gemakkelijker toegankelijk te maken in het donker.

Ik heb het gemonteerd op de accessoirerail onder de loop van mijn laser, en nu heb ik een heel goed opgezet vuurwapen. Zo betaalbaar als deze lasers zijn, ben ik van plan meer van hen te kopen om toe te voegen aan mijn andere pistolen terwijl ik ze aanschaf. We houden er een in elke kamer en elke slaapkamer.

laserpen presentaties

Op de een of andere manier heeft de laserpen voor presentaties precies de juiste maat. Het is gemakkelijk vast te pakken en vast te houden. De gele kleur maakt het heel gemakkelijk te vinden. Als het plat ligt, blijft het op de juiste plaats staan ​​en rolt het niet rond, wat geweldig is. Het is bijna een hobby geworden om ze te verzamelen. Velen zijn op verschillende manieren koeler voor maar een rondom, super goed gebouwde en krachtige laserpen deze is mijn favoriet en heeft een plaats verdiend in mijn dagelijkse draagtas. Ik ben erg blij met het extra krachtige licht dat het uitstraalt. We hebben het niet gehad in een situatie om te testen hoe waterdicht het is, maar voor dagelijks gebruik werkt het zeer goed. We hebben er twee jaar voor een kampeertrip gekocht en sindsdien hebben we er nog een paar gekocht.

https://www.thinglink.com/scene/847906564470734855

Comments:
  
No comments yet.
 
Post a Comment:

 
Related Posts:
 
 
By using our site, you acknowledge that you have read and understood our Cookie Policy, Privacy Policy and Terms of Service. GOT IT